mainlogo

Velkommen til vores webshop

_______________________________

 

Haven

Træ & bygningsartikler

Bolig & fritid

Belægningssten

Elværktøj & tilbehør

VVS

Værktøj

Maling

Elatikler & belysning

Varme

Befæstigelse & beslag

Døre & vinduer

Beklædning & sikkerhed

 

Om os

Vi er en familieejet virksomhed der i tredje generation er ledet af Meding familien. Vi er en moderne proaktiv virksomhed med tre divisioner i vores koncern. Vi er medlem af Ditas, der er et indkøbssamarbejde imellem de fleste selvstændige tømmerhandler og deltager i deres markedsføringskoncept i XL-BYG.

I dag er vi leverandør til nogle af de største kunder i branchen og vi gør vores til, at deres projekter lykkedes. Det er derfor, vi er den foretrukne samarbejdspartner i byen.

Tømmerhandelen....

....der henvender sig til håndværkere og den seriøse selvbygger og gør-det-selv´er. Tømmerhandelen er bemandet af et hold af sælgere, der sidder klar ved telefonen og mailen og er den seriøse samarbejdspartnere for vores store kundegruppe af håndværkere der vil have leveret ordentlige materialer til en ordentlig pris og altid hvor og hvornår det skal bruges. Derudover har vi et hold af ekspedienter, der er klar til, at tage imod dig i vores reception og kan hjælpe dig på pladsen med valg af de rigtige materialer og giver selvfølgelig en hånd med, at få læsset. Sidst men ikke mindst har vi vores hold af chauffører, der kender både materialerne, kunderne og området ned til mindste detalje. Vi leverer nemlig med egne vogne og vi har en bil og en chauffør til enhver type opgave.

 

Byggecenteret.....

.....der henvender sig til både håndværkere og gør-det-selv´ere. Her finder du alt til din bolig når du skal forny, forbedre eller forandre. I byggecenteret finder du et hold af dedikerede medarbejdere, der hver især har deres baggrund for, at være ekspert på deres felt. Mange er uddannede i butikken og andre har en håndværksmæssig baggrund. Fælles for alle er et hjerte der banker for deres afdeling og for, at hjælpe vores kunder med deres projekter. Afdelingerne er inddelt efter tydelige markeringer og det er altså nemt, at finde den rigtige afdeling til dit projekt.

 

Proff-centeret....

....der er den del af tømmerhandelen, der henvender sig til håndværkere fra enhver branche og den serøse selvbygger. Her finder du det proffesionelle sortiment inden for sikkerhedssko, arbejdsbeklædning, hånd - og elværktøj i den absolutte topklasse. Derudover har de alt det på hylderne, som du bruger meget af på pladsen af skruer, fuger, beslag og alt det andet. I Proff-centeret har vi de skarpeste drenge inden for servicering af vores mange håndværkere - men private der sætter pris på den bedste kvalitet er naturligvis også velkomne.