mainlogo

Velkommen til vores webshop

_______________________________

 

Haven

Træ & bygningsartikler

Bolig & fritid

Belægningssten

Elværktøj & tilbehør

VVS

Værktøj

Maling

Elatikler & belysning

Varme

Befæstigelse & beslag

Døre & vinduer

Beklædning & sikkerhed

 

Opret en konto

Med en konto i hånden kan du altid sikre dig den bedste pris og du kan betale som du vil.

 

Du finder konto oprettelsen her

DB salgs og leveringsbetingelser

 

Handler du jævnligt hos os, kunne det måske være praktisk med en konto. Kontoen har flere fordele:

Betal som du vil.

Du kan vælge, at betale som du vil når du handler hos os. Enten kan du afregne hver gang du gør et køb eller vi kan samle dine køb i løbet af måneden og sende dig en faktura. På denne måde kan du få styr på regningerne på et projekt du er i gang med og vi har naturligvis altid dine fakturaer liggende hvis du skulle miste en. Vi sender dig et kontoudtog en gang om måneden, så du har en samlet overblik over alle fakturaer og indbetalinger.

Styr på regningerne.

Kvitteringer og garantibeviser kan blive væk når man er i gang med et større projekt og gør flere køb. Vi har altid dine fakturaer liggende og du kan altid få en genudskrift. Det er smart hvis du skulle få problemer med et produkt og får et behov for at reklamere. 

Kontorabatter

Skulle du stå over for et større projekt, der kræver en større investering så vil vi gerne hjælpe med til at du ikke skal i flere byggemarkeder. I det tilfælde kan vi aftale en fast rabat på de varegrupper du skal bruge meget af. Så er du ikke så afhængig af, at kigge tilbudsaviser og skulle handle af flere omgange men komme i gang med projektet med det samme. 

Rentefri kredit.

Når du opretter en konto hos os får du muligheden for at opnå kredit. Alle ansøgninger bliver behandlet individuelt og den typiske kreditramme er omkring 3000,00. Skulle du få behov for en større kredit i forbindelse med en opgave kan vi hæve din kredit til det ønskede loft. Som udgangspunkt tilbyder vi løbende måned + 20 dage. 

Alt under et tag.

Indenfor det kreditloft som vi aftaler, kan du anvende kontoen ved alle køb i hele vores forretningen, dvs. byggematerialer, maling, værktøj, bad, sanitet, belysning, haveartikler og meget andet. Vi kan derudover levere total løsninger inden for f. eks. energi renoveringer i samarbejde med en af vores energirådgiver.

Særlige tilbud

Hvis du vælger at modtage vores nyhedsbreve så vil du løbende modtage tilbud, der kun er til dig og vores andre kontokunder. Det kunne være et godt tilbud på en boremaskine eller en rabat på en hel varegruppe som gulve, maling eller haveartikler. 

Undgå depositum og få rabat på lejemaskiner.

Når du er kontokunde hos os kender vi hinanden så godt, at vi ikke forlanger et depositum hvis du skulle få brug for en maskine fra vores udlejningsprogram. Ud over fordelen ved, at undgå depositummet så får du også altid 10% rabat på lejemaskiner. Dette gælder også de forbrugsstoffer, som du måtte få brug for.

Du oplyser blot din konto og evt. kode, så er du næsten allerede godt i gang med dit projekt derhjemme.

Rabatten på din konto bliver først udløst ved et køb på mere end 250,00 inkl. moms og skal du handle både i tømmerhandelen og byggecenteret kan du bede om, at få samskrevet ordren ved kassen.

 

NB! Rabatten på de 10% gælder ikke følgende varer:

1. Hjemtagelsesvarer - Altså varer som vi skaffer hjem til dig fra leverandøren på din foranledning

2. Varer der i forvejen er nedsat enten i forbindelse med vores tilbudsavis, restpartier eller lokale kampagner

3. Varer der i forvejen bliver reguleret løbende for at matche vores konkurrenters priser